Vergroot uw winkans bij het gokken op slotmachines

Er zijn veel verschillende manieren om uw winkansen enigszins te vergroten wanneer u speelt op een online gokkast. Zo is uw winkans bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal symbolen, winrijen en wielen op een slotmachine. Hoe meer winrijen, hoe meer kans dat u wint, kies daarom niet voor slotmachines en gokkasten met een enkele winrij. Zo beperkt u aanzienlijk uw winkansen.

Hoe meer wielen en hoe meer symbolen er op de wielen staan hoe lager uw winkans is. Zo heeft u bij het spelen op een slotmachine met 3 wielen en in totaal 20 symbolen een veel grotere winkans dan wanneer u speelt op een slotmachine met 5 wielen en in totaal 30 symbolen. Tips voor het gokken op online gokkasten of slotmachines zijn dus: kies een slotmachine uit met zo min mogelijk wielen, dit aantal is meestal 3. Kies vervolgens een slotmachine met zo min mogelijk verschillende symbolen en vergroot uw winkans door te gaan spelen op een gokkast met meerdere winrijen. Standaard gokkasten hebben vaak slechts 1 winrij. Vooral bij online gokkasten en slotmachines kan het aantal winrijen wel oplopen tot 25.

Kies voor progressieve jackpots

Online gokkasten en slotmachines zijn zowel met als zonder jackpots te spelen. Het spelen op een gokkast met jackpot vergroot niet zozeer uw winkans maar wel het te winnen bedrag. Een progressieve jackpot is een jackpot waarbij iedere keer dat een speler op die gokkast speelt een deel van zijn of haar inzet wordt opgeteld bij de jackpot, totdat deze door iemand gewonnen wordt.

Belangrijk om te weten wanneer u speelt op een slotmachine met een progressieve jackpot is om iedere keer maximaal in te zetten, dit vergroot uw winkansen. Kiest u daarom zorgvuldig een gokkast uit met een inzet niveau dat bij uw budget past zodat u telkens maximaal in kunt zetten in iedere speelronde.

Speel ook niet met meerdere credits tegelijk op een progressieve gokkast. Het te winnen bedrag blijft hetzelfde dus het is niet zo dat wanneer u 3x 100 credits inzet u ineens 3x het te winnen bedrag krijgt. Het is dus zonde van uw geld om meerdere keren in te zetten. U kunt beter eenmalig maximaal inzetten, let daarbij dus wel op de hoogte van de maximale inzet per gokkast en houdt daarbij rekening met uw budget.

Bonussen
Op verschillende online gokkasten zijn ook bonussymbolen en bonusspelen te vinden. Deze zorgen beide voor meer plezier in het spel maar ook voor een grotere winkans. Een bekend bonussymbool is bijvoorbeeld het wild symbool. Deze vervangt een ander symbool. Wanneer u dus een wild symbool treft vergroot dat uw kans om te winnen. Een ander bonussymbool is het scattersymbool. Dit symbool kan u veel gratis spins opleveren of u krijgt de mogelijkheid om uw inzet met bepaalde factoren te vermenigvuldigen.

Bonusgames kunt u meestal spelen door een aantal bonussymbolen te verzamelen. U kunt met het spelen van een bonusspel extra kans maken om te winnen. Ook komt het voor dat u met een bonusspel kans maakt om een progressieve jackpot te winnen. Gokkasten en slotmachines met bonussen zijn dus zeer aantrekkelijk wat betreft het vergroten van de winkansen maar maken het spelen op een gokkast of een slotmachine ook leuker en aantrekkelijker.

Probeer een gokkast of slotmachine eerst gratis uit
Voordat u daadwerkelijk gaat spelen voor echt geld is het verstandig eerst een tijdje gratis te spelen op een gokkast of slotmachine. Kiest u aan de hand van bovenstaande tips een leuke gokkast uit en kijk vervolgens of u eerst kunt spelen in de gratis oefenmodus. Bij veel online casino's is dit tegenwoordig mogelijk. U kunt zo eerst kennismaken met de spelregels van de gokkast. Wanneer u helemaal door heeft hoe het spel werkt en u bent overtuigd dat u op de betreffende gokkast wilt gaan spelen voor echt geld dan kunt u zich inschrijven en voor echt geld gaan gokken.